BURDUR / BUCAK - Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi

Gülhan DİLEK - Okul Müdürü

1974 Yılında Burdur’da doğdu. Bucak Lisesinde okudu. 1996 Yılında Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden, 2017 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1996 Yılında Ordu İlinde öğretmenlik görevine başladı. İstanbul Sarıyer, Burdur Yeşilova ilçelerinde görev yaptı. Akabinde Bucak Ürkütlü Ortaokulunda, Susuz Ortaokulunda, Necati Topay MTAL’de, Bucak Anadolu Lisesinde öğretmenlik yaptı. 2010 Yılından bu tarafa sırasıyla Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesinde, Necati Topay MTAL’de müdür yardımcılığı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2 ay Şube Müdürlüğü yaptı. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büroda görev yapmakta iken 2 Eylül 2020 tarihinde Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesine atanmış olup 1 çocuk annesidir.