BURDUR / BUCAK - Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi

Nis

Paylaştıkça Çoğalır Projesi kapsamında Sağlık,Temizlik, Beslenme,Kızılay ve Yeşilay Kulübü Ramazan ayında 26 kişiye dokundu.Proje Danışman Öğretmeni Figen BİÇEN ÇİLOĞLU ‘na öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphaneler haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Bucak İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret etti.Kütüphane Müdürü Erdoğan ÇAKAR, öğrencilerimize kütüphane kullanımı ve okumanın önemi hakkında bilgi verdi.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. 1915 yılında, Türk milletinin vatan sevgisi ve kahramanlığını tüm dünyaya göstermiştir.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY ‘u Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 11.sınıf öğrencimiz Bilge DÜZ ilçe 2.’si oldu.Öğrencimize ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Sefa AYGÜN takdim etti. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Muğla ilinde yapılan futbol grup yarışmalarında okulumuz Burdur u temsil ederek grup dördüncüsü olmuştur başta okul müdürümüz Gülhan Dilek olmak üzere okul aile birliği başkanımız Ramazan Kurama ve her zaman bizden desteğini  esirgemeyen belediye başkanımız Emrullah Ünal ve iş adamlarımıza teşekkür ederim.Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Yusuf ARICI.

Şbt

Anma programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan CAMCIOĞLU, Şehidimizin ablası Güllü KUTSAL, Okul Müdürü Gülhan DİLEK,öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve Bucak Sosyal Hİzmetler Müdürlüğü personeli katıldı.Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehidimizin ve tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun.

Şbt

Okulumuzda deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lık depremlerde vefat eden canlarımız için öğrencilerimiz saygı duruşunda bulundu.Ruhları şad mekanları cennet olsun.

ÖĞRENCİMİZ BİLEK GÜREŞİ YARIŞMALARINDA BÖLGE 3.SÜ OLDU.

ÖĞRETMENLERİMİZ DÖNEM SONU YEMEKTE BULUŞTU

ÇEDES PROJE GURUBUMUZUN YAŞLILARIMIZI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

2023-2024 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM BAŞI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

KARNE TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK.

BİRİNCİ DÖNEM SONU SOSYAL, KÜLTÜREL, SPORTİF FAALİYETLERİMİZ

FUTBOL TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ OLDU